Over June & Jens

Tweedehands baby- & kinderkleding

De webshop June & Jens is dé webshop waar je tweedehands baby- en kinderkleding kunt kopen van duurzame merken. Wij zoeken voor jou de parels op en hopen dat het kledingstuk opnieuw een kind laat stralen. De webshop wordt gerund door Nicole, de mama van June en Jens. Mijn dochter June is geboren in 2021 en mijn zoon Jens in 2022. Een drukke periode met maar 15 maanden verschil én ook een dure periode. Je knippert 3x met je ogen en ze zijn wéér een kledingmaat gegroeid.

Duurzame kleding
Ik ben gek op de duurzame merken zoals Maed for Mini, Z8, CarlijnQ, Little Indians, Mini Rodini, MarMar Copenhagen, etc. Ik vind het belangrijk dat kleding wordt gemaakt op een eerlijke manier, op een duurzame manier en met duurzaam materiaal. Duurzame kleding is vaak prijziger dan de grote winkelketens zoals Zara. Op deze manier hoop ik te bereiken dat iedereen vaker kiest voor duurzame merken in plaats van fast fashion.

 

Bekijk onze producten >

Op zoek naar de echte parels

Wij selecteren alleen de mooiste artikelen (de parels), we fotograferen de artikelen, we wassen de artikelen met ecologisch wasmiddel zonder parfum, we strijken en/of stomen de artikelen en nadat je de bestelling hebt geplaatst verpakken wij de artikelen in een mooie verpakking mét een persoonlijke touch zodat tweedehands shoppen óók een feestje is.

Vind jij het nou ook een gedoe om al je kleding uit te zoeken, te fotograferen, alles 1 voor 1 op Vinted/Martkplaats te zetten, alle berichten beantwoorden en steeds maar weer naar verschillende pakketpunten rijden? Wij verkopen met liefde jouw kinderkleding!

 

Leuk! Ik wil ook mijn kleding verkopen!

Veel shopplezier in onze webshop!

Mocht je jouw kleding willen aanbieden voor een tweede leven, kijk dan op de pagina ‘kleding verkopen’.

 

Kleding verkopen >