Kleding verkopen

Wij regelen jouw verkoop van A tot Z

Ben jij het zat om telkens weer je kleding uit te zoeken, foto’s te maken en alles één voor één op verkoopplatforms te plaatsen? Wij begrijpen het helemaal en staan klaar om je te helpen! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor alles, van het selecteren en fotograferen van je kinderkleding tot het beantwoorden van berichten en het verzenden van de verkochte items.

We zorgen voor een professionele verpakking en verzending naar de koper, terwijl jij achterover kunt leunen en wacht op je betaling.

Dus waarom zou je jezelf nog langer bezighouden met het hele verkoopproces? Bespaar tijd, energie en frustratie door ons in te schakelen. Vertrouw ons met jouw kinderkleding en geniet van het gemak en de zorg die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en stressvrij het kan zijn om je kinderkleding te verkopen!

 

Contact opnemen >

Jouw kleding verkocht in 4 stappen

#1   Kleding verzamelen

Wij verkopen in onze webshop álleen duurzame kledingmerken, denk aan: MarMar Copenhagen, Daily Brat, Little Indians, CarlijnQ, House of Jamie, Maed for Mini, etc. Heb jij kleding in ‘als nieuw staat’, dan is dat zeker welkom. Wij accepteren géén kleding met de volgende beperkingen: verwassen, pillig, vlekken, gaten, halen, verkleuringen, uitgelubberde pasvorm, etc. Wij willen onze kwaliteit hoog houden dus nemen alleen nette kleding in. Wees kritisch op jezelf en selecteer alleen de artikelen die je zelf ook nog tweedehands zou kopen. De kleding moet ook écht van deze tijd zijn. Eerdere collecties is geen probleem, maar een artikel van een aantal jaren oud nemen wij niet in.

De kledingmaten die wij innemen variëren van maat 44 t/m maat 174.
Wij accepteren geen ondergoed en sokken.

#2   Kleding opsturen

Ben jij klaar om jouw uitgezochte kinderkleding te verkopen? Het enige wat je hoeft te doen, is een verkooplijst aanvragen via de mail (info@june-jens.nl).

Deze lijst vul je eenvoudig in met alle details over de kledingstukken die je wilt verkopen. Zodra wij de ingevulde lijst ontvangen, hebben we alle benodigde informatie over jou als verkoper.

En dan de verzending! Je hebt twee opties: je kunt de kledingstukken in een stevige doos verpakken en naar ons opsturen, of je kunt ze meenemen wanneer je bij ons langskomt. Het adres waar je de kleding naartoe kunt sturen, ontvang je van ons via de mail.

#3   Kleding verkopen

Bij ons staat de zorg voor jouw kleding hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan het zorgvuldig wassen, strijken of stomen en mooi verpakken van elk kledingstuk. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat je kleding er weer fris, verzorgd en aantrekkelijk uitziet.

Het proces vanaf het moment dat je jouw kleding aan ons toevertrouwt tot het moment dat het in onze webshop wordt geplaatst, neemt gemiddeld ongeveer 2 weken in beslag.

Wij bepalen de prijs van jouw kledingstuk. Zodra een van jouw kledingstukken verkocht is, ontvang je direct een melding via e-mail. Als verkoper ontvang je een percentage van 40% van de verkoopprijs.

#4   Geld ontvangen

Bij ons draait alles om betrouwbaarheid en transparantie, zeker als het gaat om betalingen. Eén keer per maand zorgen wij ervoor dat jouw verdiensten worden uitbetaald.

Heb je één of meerdere artikelen verkocht? Geweldig nieuws! Nu is het tijd om te genieten van de vruchten van je succes. We zullen het verdiende bedrag op het door jou opgegeven rekeningnummer storten.

Wat doen wij met de niet verkochte artikelen?

Artikelen die niet aan de spelregels voldoen, worden niet in onze webshop geplaatst. Die artikelen zullen wij aan het goede doel doneren. De kledingstukken blijven maximaal 1 jaar in onze webshop staan. Zijn ze dan nog niet verkocht? Dan zullen wij ook die kledingstukken aan het goede doel doneren. Wil je ze liever na dat jaar toch nog terug hebben? Dan kun je dat aangeven op het verkoopformulier. De verzendkosten daarvan zijn voor eigen rekening.

Heb je alle spelregels gelezen, maar nog steeds een vraag?
Geen probleem!

 

Stuur ons een mail >